Enric Millo, ex-delegat del Gobierno espanyol a Catalunya (és a dir, màxima autoritat civil dels ocupants) és poc estimat per l’independentisme. Des que va referir-se a “la trampa del Fairy” és, encara més, la riota de les xarxes. Actualment és secretari general d’Acció Exterior de la Junta de Andalucía.

El seu currículum comporta un llarg pas per Unió Democràtica de Catalunya -la implosió de la qual mereixerà un article ben aviat a Catdavant- i moltes legislatures al Parlament. Quan, al 2003, no el van posar de cap de llista per Girona de CiU, va passar al PP, en demostrant clarament quins són els seus principis.

Pel camí, segons Joan Puigcercós, va sol·licitar l’entrada a ERC, cosa que Millo nega. Si això fos cert, seria una prova més -que s’afegiria al que vam viure el 27 d’octubre del 2017, dia de la segona falsa DUI- que tots els partits es reparteixen els papers de l’auca quan fingeixen barallar-se, però, en realitat, juguen junts a impedir la independència de Catalunya bo i enganyant el poble.

Doncs bé, aquest dimoni dels pastorets -que va perdre tots els punts al permís de conduir, va qualificar l’independentisme de secta i va justificar la violència policial espanyola del 1r d’octubre- ha presentat, igual que altres 7 ex-diputats, del PP i Ciudadanos, un recurs contra els indults als 9 líders processistes. Ha estat l’elegit per a provar de retornar, pel mecanisme manipulador de la psicologia inversa, el prestigi perdut als indultats, com es veu clar a les xarxes i per la xiulada que van rebre per la Diada. Els mals pronòstics que molts independentistes feien dels indults han estat superats per mal per les declaracions i accions que han fet:

Oriol Junqueras a l’entrevista “El Temps”, i abans, nega la unilateralitat.

Carme Forcadell nega la unilateralitat i fa una piulada on diu que 52% independentista no és prou davant la força de l’estat.

Dolors Bassa crítica que el poble no va dificultar el seu arrest, i considera que seria estúpid pensar ara en la unilateralitat.

Jordi Cuixart abraça Iceta i fa callar el poble per defensar Colau.

Jordi Sànchez nega que el primer d’octubre fos un referèndum per la independència, i dóna excuses de mal pagador a la picabaralla, a taula de diàleg.

Ha estat precisament Jordi Sànchez qui ha criticat Millo quan ha rebut la notificació del recurs, tot apel·lant al 155 i altres termes claus, per a ficar-se el processisme a la butxaca.

Ho ha fet precisament pocs dies després de presentar una demanda davant el Tribunal Europeu de Drets Humans.

Ho va fer precisament el dia 20 de setembre quan es complien quatre anys dels fets del 20-S. Les xarxes van manifestar-se obertament crítiques amb el fet que els Jordis desmobilitzessin els concentrats davant la Conselleria d’Economia.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , ,