La plataforma d’streaming d’Amazon Amazon Prime Video ha anunciat que la seva nova sèrie, ‘’El Senyor dels Anells: Els anells de poder’’, basada en l’univers de J.R.R Tolkien, serà doblada en català i en èuscar.

La sèrie serà una preqüela de la saga original i cobrirà el moment en què van sorgir els anells de poder, l’ascens de Sauron, la història del regne de Numenor i l’aliança entre elfs i humans.

L’emissió d’aquesta sèrie serà d’un capítol setmanal, que compta amb 5 temporades, i la seva emissió començarà just després de la pujada de preus de la plataforma (1 euro més per la subscripció mensual i 15 més si és anual). El cost de la primera temporada ha estat d’uns 387 milions d’euros, una gran part destinada a l’obtenció dels drets de la saga literària.

Aquest doblatge s’estrena en una temporada en què les plataformes d’streaming han començat a incloure doblatges en català de mica en mica a les seves produccions, com per exemple ‘’La llista final’’ també de Prime Video, ‘’Tauró’’ a Netflix (amb el doblatge de TV3), ‘’El monstre marí’’, etc.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,