“Sóc dels qui creuen que l’1 d’octubre va ser concebut més per forçar el govern espanyol a obrir una via de diàleg i negociació per assolir un referèndum acordat que per proclamar efectivament la independència“.Aquesta frase és de Jordi Sànchez, secretari general de Junts per Catalunya, el partit de Puigdemont i Torra; i és part de la resposta que, en una carta al diari Ara, feia a Oriol Junqueras, president d’ERC, que en el mateix mitjà havia renunciat a la unilateralitat.

El poble de Catalunya o bé és el més desgraciat de la història, atès que és en mans dels pitjors inútils just a l’hora clau per a recuperar la llibertat, o bé és dirigit per traïdors al servei de l’enemic i encarregats de fer fallir l’onada independentista, començada pel poble el 13 de setembre de 2009 a Arenys de Munt. Aquesta segona versió encaixa perfectament amb el que hem viscut els darrers anys, i amb el fet que un país ocupant no permet que els càrrecs públics ni jornalístics recaiguin en persones que volen posar fi a la secular ocupació.

Aquesta és la visió de l’enyorat Lluís Maria Xirinacs, transmesa al seu llibre “La traïció dels líders” del 1995, on situa Sànchez amb els traïdors per la manera com va liquidar la Crida. Aquesta visió es promoguda, fa anys, per Lluís Botinas de La Gota Catalana i per David Raventós de Directe 68, via el programa Radio Hadrian. Cap altre mitjà no n’ha informat al poble de Catalunya, que Catdavant sàpiga.

És molt greu que ens hagin pogut infiltrar algú com Jordi Sànchez perquè ha estat dos cops president de l’Assemblea Nacional Catalana, malgrat no ser el més votat; i també va ser candidat a president de la Generalitat.Els dubtes raonables de les seves fidelitats desmunten del tot la falsa vaga de fam que va protagonitzar acompanyat de Josep Rull, Joaquim Forn i Jordi Turull, el darrer dels quals va afirmar a RAC1 estar prenent glucosa, cosa incompatible amb fer una vaga de fam.

És important i urgent de saber a qui serveix Jordi Sànchez. Catdavant ens comprometem a esbrinar-ho tot i no comptem que cap mitjà dels que reben diners públics ens hi ajudi.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , ,