Josep Costa és un dels ídols del processisme malgrat no haver fet res destacat per a fer la independència. En tot cas, el seu comportament a la cimera independentista organitzada per Donec Perficiam per a ensorrar la unitat i mentir -com és demostrat als àudios que va publicar Catdavant- el situa en el camps dels qui han col·laborat a enfonsar-la.

Ahir, en coincidència amb el quart aniversari de la falsa DUI al Parlament, Espanya va detenir-lo una estona pel fet d’haver rebutjat de declarar el dia 15. De seguida, Carles Puigdemont, Elisenda Paluzie i Jordi Sànchez van sortir a dir que no era casualitat per la coincidència històrica. Però les patums processistes ens van enganyar per mitjà de la il·lusió de les alternatives -que ja vam explicar en la sèrie de manipulació psicològica contra l’independentisme.

Qui va encapçalar les dues falses DUI, Puigdemont, el definit per Xirinacs com a traïdor i que va fer una falsa vaga de fam, Sànchez, i l’exparella del talp espanyolista Joan Vives, Elisenda Paluzie proven de convèncer-nos que Espanya ha triat aquest dia com a revenja per la DUI d’avui fa 4 anys. Així ens obliguen a triar entre casualitat i revenja i exclouen una tercera possibilitat, que és la veritat. Espanya ha triat aquesta data per a encobrir la traïció processista denunciada ahir per Catdavant, provada per escrit, on la Mesa del Parlament, controlada per Junts, va pactar amb el PP que res del que es votés a la sessió plenària tingués validitat jurídica

Per a acabar d’arrodonir aquesta comedieta de baix cost, l’advocat de Costa és Gonzalo Boye, que ja vam desmuntar en un article fa unes setmanes; i Vox, també com a part del guió, ha sortit a promoure Costa per psicologia inversa pel fet d’atribuir-se’n mèrits en la detenció, perquè, entre Vox i Costa, tot el processisme faci costat a Costa. Per tal que no hi manqui res, la detenció l’han fet els Mossos del desacreditat Trapero i la jutgessa és Maria Antònia Alegret, implicada en l’Expedient Royuela. A part de la plana major de Junts, una cinquantena de persones -qui sap si els mateixos que perjudicaran centenars de milers de catalans al capvespre amb Meridiana Resisteix– van fer acte de presència davant el Tribunal Superior de Justícia.

Catdavant va demostrar ahir que la sessió del 27 d’octubre va ser un frau en el qual unionistes i processistes ens van enganyar. Cap altre mitjà pretesament independentista no ho ha fet. Entenem, doncs, que no hi ha a Catalunya cap més mitjà ni que sigui independentista, ni que informi de la veritat. N’assumim la responsabilitat, però ens cal milions d’independentistes que ens llegeixin i escampin els nostres articles, vertaders, arriscats i no subvencionats.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,