La cimera de partits independentistes organitzada pels 7 ex-secretaris nacionals de l’ANC sota el nom de Donec Perficiam continua de portar cua. Directe 68 ha fet arribar als mitjans de comunicació i ha penjat a les xarxes socials un àudio amb el 70% de la reunió celebrada el dia 3 de desembre i que va originar un ball de bastons amplificat pels mitjans de comunicació entre ERC i Junts x Cat, personalitzat en Sergi Sabrià i Josep Costa, vicepresident del Parlament de Catalunya. L’àudio de qualitat imperfecta permet a la ciutadania de Catalunya poder valorar què hi va passar realment.

Per una banda hi destaca que diverses forces debaten llargament sobre la presència del FNC, cosa que posa en entredit la versió de Costa que no sabia amb qui es reunia.
Costa afirma que al Parlament de Catalunya no hi ha majoria per fer la independència. No se sent cap afirmació ni xenòfoba ni conspiracionista malgrat el que han escampat els mitjans de comunicació públics i subvencionats. També es poden sentir els dos membres de Demòcrates detallant els seus càrrecs. Força Catalunya en la persona de Miquel Aguilar és dur contra el processisme de Josep Costa, però fa un gir de 180 graus per negociar llocs de sortida a les llistes de Junts x Catalunya.

Directe 68 es referma en els punts principals del seu manifest de l’11S apostant per la unitat de tots els independentistes per treure més de 68 escons i fer la DUI al febrer, amb contracte notarial i renunciant a anar a llistes.

Àudio Directe 68 de la primera reunió
Segona reunió Cimera

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , ,