Santi Royuela va tenir una citació per a declarar, la setmana passada, en les accions judicials conseqüents de la denúncia -no pas querella- presentada per Josep Arimany Manso. Sorprèn tant que hagi trigat més d’un any en engegar accions com que cap de les altres persones -mencionades sovint a YouTube pels Royuela com ara Germà Gordó i Ernest Maragall, tot dos acusats d’encarregar assassinats a la trama, o Miquel Sellarès de qui s’afirma que controlava que els Mossos no hi obressin- no tinguin res a dir-hi.

L’altre esdeveniment destacat de l’Expedient -que és silenciat pels mitjans de comunicació principals i del qual cap partit parlamentari ni català ni espanyol en fa bandera- és la possible existència de rases comunes on podria haver-hi centenars de cadàvers de persones sense família que haurien estat eliminades en ocasió de la retirada de Mena. Una d’aquestes rases seria a Mequinensa. S’ha inscrit en denúncia a la Guardia Civil espanyola.

Per a acabar de sotragar l’opinió pública, una carta manuscrita de Mena passada a màquina  informaria al president del Gobierno, José Luis Rodríguez Zapatero, de les activitats de la trama a favor del PSOE, per a cercar-hi protecció.

Fa feredat la trama i l’omertà jornalística i política al voltant seu, com en tants altres temes clau com ara les falses DUI del 2017 o la tupinada al referèndum escocès d’independència del 2014. Aquí, en  benefici de la veritat i del poble de Catalunya, en continuarem d’informar. En breu temps, tindreu a Catdavant una entrevista amb Santiago Royuela.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , , ,