Les darreres setmanes, han estat complexes per a Catdavant. A la pressió de publicar notícies interessants i fer-ho amb un punt de vista lliure, s’hi han afegit atacs informàtics massius que van tenir sota mínims el web un parell de dies.

No vèiem clar si explicar-ho, perquè no volíem ni fer victimisme, ni crear un efecte crida a més pirates, però un cop recuperada (toquem ferro!) la normalitat, hem decidit de fer-ho per tres motius: per a explicar-ho a lectors que hagin tingut problemes en obrir el web, perquè sempre diem la veritat i perquè és dubtós que comentar-ho atregui pirates més professionals dels que ja tenim a sobre, els quals no solament van deixar malmès el web, sinó que també van infiltrar-se al servidor de l’empresa que ens ofereix el servei d’allotjament, cosa que va dificultar la recuperació de tota la plana web.

Els atacs han “coincidit” amb la publicació d’articles molt incòmodes per l’Estat i pels qui els fan la feina bruta processista. Vam publicar un article que desmunta el terrorisme d’estat i la infiltració espanyola, que esquerda el mite dels presos polítics, essencial per a mantenir-nos ocupats. Vam publicar, com no ha fet cap mitjà més, un article que destapa la falsa vaga de fam de Sànchez, Turull, Rull i Forn, en què prenen glucosa, que demostra com els processistes ens enganyen, ens fan mal emocional i ens manipulen perquè estimem els nostres botxins. I com de VOX a Junts, d’ABC a Vilaweb juguen plegats contra el poble de Catalunya.

Hem començat una sèrie d’articles de manipulació psicològica on s’explica la psicologia inversa que fan servir per a fer-nos acceptar un referèndum-parany a l’escocesa i on també hem explicat la metàfora de la granota bullida, que fan servir per a enganyar-nos i que no es noti. Aquests articles han renovat l’interès en dos articles que Espanya no vol que llegeixis: un de la mort en estranyes circumstàncies de na Muriel Casals, i l’altre sobre la mà de l’Estat darrere el 17-A.

És ben clar que l’Estat espanyol vol tombar Catdavant per a poder modificar la conducta dels catalans, com explicàvem a l’article d’ahir.

Ens cal el teu ajut per a impedir que se’n surtin. Comparteix aquest article i desmuntaràs el pla espanyol per a censurar-nos i impedir la independència.

Llegeix articles amb temes relacionats: , ,