L’estat espanyol hauria espiat 60 figures clau del processisme (la premsa subvencionada pel procés i l’espanyola coincideixen en dir-los independentistes) amb el programa Pegasus de l’empresa israeliana NOS, disponible tan sols per a governs.

Catdavant, com a mitjà d’informació lliure i, per tant, als antípodes d’ésser un mitjà de propaganda subvencionat com la quasi totalitat de mitjans de comunicació catalans, no col·laborarem pas a enganyar al nostre poble en fer versemblant una notícia creada per a promoure, per psicologia inversa, les persones i partits que impedeixen la independència cada dia, del 2012 ençà.

Passa que la “notícia” la publica The New Yorker, cosa que fa que entre la majoria que encara no accepta que el procés és una estratègia espanyola per a impedir la independència sigui tinguda per certa.

La “notícia” arriba en un moment on les crítiques als partits processistes parlamentaris a les xarxes es troba a màxims històrics, sia pels no compliments amb la llengua, la independència o per la candidatura fantasma amb Espanya als Jocs Olímpics d’hivern del 2030.

Crida l’atenció que hi figurin de manera remarcable Pere Aragonès, Quim Torra i Artur Mas, presidents de la Generalitat. Aragonès té majoria per fer la independència i no la fa; Torra és al santoral processista, malgrat no haver fet la independència, pel fet d’haver mantingut una pancarta; i Artur Mas ha reconegut haver enganyat en el tema de la independència.

Tampoc no té ni cap ni peus les dates del presumpte espionatge, anys 2019 i 2020. Els espiats ja havien esclafat la independència el 2017 amb la falsa DUI del 10 d’octubre i la traïció del 27 del mateix mes on, la Mesa del Parlament mateixa, amb majoria processista, va pactar i deixar escrit que res del que es votés aquell dia tingués efectes jurídics.

Si Espanya volia desmuntar la immensa majoria de líders de la llista dels espiats, en tenia prou amb desmuntar la falsa vaga de fam feta amb glucosa per Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn.

En fi, si una cosa bona té aquesta nova comèdia per a enganyar els independentistes és que, pel fet d’ésser àmplia i d’incloure-hi membres de tots els partits, fa impossible atacar-ne uns i defensar-ne uns altres. O bé la CUP, Junts i ERC van ser espiats per ser independentistes asimptomàtics d’ençà de 2012, o bé tots són contra independentistes a escala de dirigents, com indiquen tots els fets dels darrers 10 anys.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,