Aquesta setmana, hi ha hagut un petit terrabastall perquè vam fer un article on descodificàvem el que Laura Borràs va dir a TV2 quan tancava, una per una, totes les vies reals a la independència. Com que ella ho deia en codi, nosaltres ho vam descodificar, coses d’ésser lliure i no dependre de subvencions del Govern. De la mateixa manera, vam criticar que l’acord entre ERC i CUP és contrari a la independència atès que posa contres a l’indispensable acord ERC-Junts per CAT. També som els sols en publicar sencerament els àudios i vídeos de la cimera independentista organitzada per Donec Perficiam. Molts dies són molt durs amb l’Estat espanyol, el que hem dit de la implicació espanyola en els atemptats del 17-A ho demostra. El nostre editorial “Tres segles d’ocupació són violència, declareu  la independència” aclareix la nostra posició de manera categòrica pel que fa a la llibertat nacional.

Tristament, en un país ocupat fa tres segles, l’ocupant controla tots els mitjans de comunicació principals i els orienta a parts diferents, votants de partits diferents per així tenir controlada tota la població. Són creences diferents però compatibles entre si.

Catdavant, trenca aquest sistema pervers: nosaltres no juguem a aquest joc, no tenim publicitat institucional, ni subvencions, ni pagues del poder. Si un dia som qualificats d’ésser de Junts i l’endemà d’ésser d’ERC vol dir que fem bé la nostra feina de dir la veritat de tothom, cosa indispensable per a arribar a la independència. Perquè solament la veritat ens farà lliures.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , ,