La consellera d’Acció Exterior va fer unes declaracions al diari britànic The Telegraph coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya.

En l’entrevista la consellera retreu a la Unió Europea el greuge comparatiu entre Escòcia i Catalunya. “Si Europa és favorable a un referèndum a Escòcia, ha de ser-ho també a Catalunya”

Alsina, doncs, s’afegeix als qui silencien la tupinada a Escòcia que dissabte vinent complirà 7 anys i que a casa nostra només han explicat Catdavant, El documentari ‘La Mentida’ i el programa de ràdio via Youtube Radio Hadrian.

Alsina ja va exposar, acompanyant el president Pere Aragonès, la petició d’amnistia i referèndum al cos consular fa uns mesos. En el mateix cos consular que els seus predecessors Puigdemont i Romeva van explicar que el referèndum del 2017 portaria a la independència aquell mateix any.

La consellera també va parlar de la necessitat que Espanya reformi el delicte de sedició com va aconsellar el Consell d’Europa fa uns mesos. Aquesta part no ha interessat el mitjans catalans, que no n’han dit res. Potser volien protegir la consellera. Perquè és ben clar que ningú que vulgui fer la independència de Catalunya esmerça tantes energies a voler reformar Espanya com fan els processistes catalans.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,