Finalment, la mesura discriminatòria i restrictiva de drets civils a Àustria serà posada en circulació a tot l’estat i no solament a la província natal de Hitler, com n’informàvem ahir.

Sembla que l’oferta de sexe gratuït per un bordell no ha estat un factor suficient per a augmentar l’índex de vaccinació, situada a 65% de la població. En un vídeo emès per la CNN, el propietari hi feia declaracions doblement xenòfobes. Per una banda, assenyalava els immigrants com a majoritàriament no vaccinats, és a dir, font de perill i, per l’altra, afirmava que ells tenen accés a aquest sector. És a dir, fa equivaler immigrants amb consumidors preferents de prostitució.

El pretext per a l’aplicació de les mesures coercitives és l’augment de les dades oficials de contagiats. S’esdevé que l’anterior primer ministre austríac i president del partit del nou primer ministre va haver de dimitir fa un més precisament per haver manipulat dades, concretament estimacions electorals. Stefan Kurtz també va suscitar un escàndol xenòfob l’any passat quan va acusar els estrangers, bàsicament dels Balcans, d’augmentar fortament el nombre de contagis en retornar dels seus països d’origen després de l’estiu.

La policia farà controls a l’atzar que poden significar sancions de fins a 1500 euros. Els no vaccinats podran anar a treballar, estudiar o comprar queviures essencials, cosa que reprodueix les incoherències dels confinaments no discriminatoris aplicats anteriorment, com si el virus pogués diferenciar si hom és a passeig o a fer feina en una fàbrica o una entitat bancària.

Des de Catdavant no hem sabut trobar les reclamacions d’Amnistia Internacional, Metges Sense Fronteres o Wikileaks respecte d’aquestes mesures.

S’escau que Àustria és part de la comissió de Drets Humans de l’ONU pel període 2019-2021. El document on l’administració austríaca n’explica la missió a la comissió conté aquest paràgraf: “La promoció i protecció dels drets humans és d’importància màxima per Àustria. La credibilitat de la nostra feina per millorar la protecció universal dels drets humans descansa en el nostre compromís amb l’exhaustiva implantació dels drets humans a Àustria”.

No cal dir que en un món on Henry Kissinger -que va dirigir els bombardaments encoberts de Laos i Cambodja durant la Guerra de Vietnam i va organitzar el cop d’estat pinochetista contra Allende- té el Nobel de la Pau i on Reinhard Heydrich -mà dreta de Himmler i anomenat el “carnisser de Praga”- va presidir, amb tres altres generals de les SS, la Interpol del 1938 al 1945, això tampoc no es fa gaire estrany.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,