Catdavant ens vam manifestar ahir a favor dels drets humans i, per tant, contra l’exigència del passaport covid-19 per a accedir a restauració, gimnasos i residències, al nostre editorial d’ahir. Ahir era el dia previst per a posar en marxa l’exigència del passaport.

Però ahir a primera hora es va produir el típic tomb surrealista de guió tan propi del procés espanyol per a impedir la independència. Passa que l’aplicació la Meva Salut es va saturar pel volum de peticions. Aquest fet va comportar la decisió d’ajornar l’entrada en vigor de la mesura, pel cap baix, fins dilluns. El pitjor de tot és que el desgavell va afectar altres conselleries de retruc, com ara Justícia.

La situació, que ja seria greu en un país independent, ho és encara més en un país que vol recuperar la llibertat. En poques hores, s’ha enviat el missatge que a Catalunya hi ha menys llibertat que a Espanya i també que els qui es fan passar per independentistes no poden gestionar ni un pipicà.

A la Catalunya de les DUI de 8 segons i les vagues de fam amb glucosa, s’hi afegeix un nou ridícul.

El més greu és que ja es va desbordar el sistema quan es van repartir les primeres mascaretes, on la mesura i el dia d’entrada en vigor eren les proposades per la Generalitat. Quan tu decideixes el què, el com i el quan i falles, la dimissió en bloc seria l’única sortida. Però quan fa tres segles que apliques genocidi i tens tots els mitjans de comunicació a la butxaca perquè omples les seves, no cal dimitir.

Solament que hi hagi 10 per cent d’indecisos per la independència i solament que el 10% d’aquests, o per totalitarisme o per incompetència, es passi al “No”, parlem de més de 50.000 persones.

Jugada mestra de l’unionisme-processisme, encapçalat per ERC-Junts amb la CUP fent d’escolanets.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , , , , ,