Tarragona no sempre surt ben parada políticament a la Catalunya amb centre a Barcelona. I no és solament el recent moviment desvariat unionista de Tabàrnia qui vol separar gran part de Tarragona i Barcelona de la resta del Principat, també Vicent Partal publicà, l’any 1991, un mapa de Catalunya independent amb tan sols Girona, Lleida i Barcelona. En una entrevista que li va fer, ni més ni menys, Carles Puigdemont, ho va justificar tot dient que caldria entregar Tarraco a Espanya a la negociació. Està publicat a la pàgina 78 de la biografia “Puigdemont, el president @KRLS”, escrita per Jordi Grau Ramió i Andreu Mas.

Per si això fos poca cosa, els independentistes de Tarragona estan representats per Carles Castillo, el qual ja fa temps va afirmar que votaria no a la independència en un referèndum. Per a coronar la festa, gràcies a una tuïtaire, hem descobert que Carles Castillo no sols és un unionista que canvia de jaca per a continuar de tenir cadira, és que poc després del referèndum del 2017 va fer una piulada amenaçadora de cara a tots els independentistes que reproduïm aquí:

És evident que la responsabilitat principal és d’ERC. Els independentistes no tan sols hem de suportar que Oriol Junqueras, Dolors Bassa o Carme Forcadell hagin renunciat a  la unilateralitat públicament, endemés, ens ha d’insultar un contraindependentista que te un escó gràcies a vots independentistes! Però, Junts i CUP (de què deuen parlar les 16 pàgines d’acord ERC-CUP que no impedeixen aquest desgavell) haurien d’exigir la dimissió de Castillo, si és que volen continuar a cobrar per escalfar cadirals al Parlament amb la promesa vaga de fer la independència en un futur llunyà quan tinguin 156% dels vots i 438 escons, evidentment.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,