És molt important que feu arribar aquest article a tothom, siguin o no independentistes, siguin favorables o contraris al permís covid, a fi d’impedir que VOX pugi a Catalunya sobre la base d’un engany.

Aquest article es relaciona amb tres articles anteriors de Catdavant: un és el de la manipulació fent servir la psicologia inversa; un altre, l’editorial on manifestàvem estar contra el passaport covid per a accedir a restaurants, gimnasos i residències geriàtriques; i el tercer, el que deia que la combinació del passaport covid i l’embús del web de “La meva salut” podien allunyar els indecisos de la independència.

A Catalunya, crida l’atenció que de la CUP fins al PP siguin favorables a una mesura restrictiva de drets individuals com aquesta. La sola veu pretesament contrària al passaport covid ha estat VOX. Ignacio Garriga ha criticat la manca de llibertat que significa l’exigència del passaport covid a Catalunya. Fins aquí res a dir. El problema és que ho fa servir contra el processisme que ell, intencionadament qualifica de separatisme (el que seria independentisme sense el parany de les etiquetes, que comentarem en un article vinent). I el segon problema és que VOX, a Catalunya, quan ataca el passaport, el promou. I ells ho saben.

El Govern d’ERC -i Junts amb suport d’investidura- no és independentista (“separatista”), és processista, és a dir, autonomista-col·laboracionista. Ho demostra que 74 diputats no faran pas avui la DUI; o la falsa DUI de 8 segons del 10 d’octubre del 2017; o l’acta de la mesa del Parlament del 27 d’octubre, dia de la segona DUI. I podríem seguir fins demà. Entès això, no es pot parlar que un Govern català restringeix més els drets als catalans del que fan els espanyols. És tot el contrari. Espanya restreny drets tan sols a la Catalunya ocupada, però ho fa mitjançant falsos independentistes perquè la mesura sigui acceptada. Garriga de VOX fa el seu paper al guió quan vincula falsament repressió i independentisme.

Per reblar el clau, la utilització de la psicologia inversa rarament trobarà un exemple més evident per a poder explicar com es pot manipular una població que desconeix aquesta tècnica bàsica. VOX a Catalunya és el partit que més rebuig crea a la població. Intuïtivament, és la pitjor opció per als votants d’ERC, Junts i CUP, però també per als votants de PSC i Comuns. Si hi afegim el vots extraparlamentaris independentistes, parlaríem de 80% de rebuig i solament 7% de vots.

És a dir, que VOX, amb el 80% de rebuig, ataqui el passaport covid farà que el 80% dels votants estimi més el passaport covid i solament el 7%, menys. Millor promoció que ERC, Junts i PSC donant suport al passaport, que solament totalitzen el 64 i escaig per cent. Per contra, si VOX fos el principal defensor del passaport, moltíssima gent s’hi pronunciaria contra.

Perquè no hi hagi cap dubte, VOX sap que suscita rebuig majoritari a Catalunya. Per tant, sap que allò que ataqui serà promogut. Això es veu encara més clar quan fins i tot mitjans de l’ultra caverna com “Alerta Digital” acusen Jose Luis Steegmann, diputat i portaveu de Salut de VOX al Congreso de los Diputados, de connivència i de rebre pagaments de farmacèutiques. O sigui, el puta-i-ramonetisme dels convergents que VOX fa veure que odia.

Si VOX volgués atacar el passaport atacaria el sistema, no el “separatisme”, però, evidentment, no ho poden fer perquè ells tan sols són la nova titella del mateix sistema.

En resum, VOX esgarrapa vots, ataca l’independentisme com si el Govern català en fos i reforça el passaport sanitari per psicologia inversa. Triplet.

Obrim els ulls i no els ho permetem.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , ,