La decisió de la Junta Electoral espanyola de suspendre l’acta de diputat de Pau Juvillà de la CUP ha suscitat la indignació lògica a Catalunya.  Dijous, Esther Andreu, secretària general del Parlament de Catalunya, va confirmar que per imperatiu legal, per evitar la repressió de funcionaris i sense esperar la sentència del Tribunal Supremo espanyol, li retirava l’acta.

Un altre factor de confusió (i d’indignació a xarxes) és que Pau Juvillà està desinscrit al web del Parlament d’ençà del 28 de gener. Fins i tot, la suposada suspensió d’activitat del Parlament, que s’ha limitat a la no celebració de comissions divendres, ha creat divergències per si va existir o no.

En qualsevol cas, a Catdavant no volem ser part de les maniobres de desinformació del poble de Catalunya. Com vam publicar en aquest article, la mesa del Parlament va acordar negar efectes jurídics al que va passar el 27 d’octubre del 2017, enganyant tothom. Encara, després de més de quatre anys, hi ha milions de catalans que creuen que hi ha una DUI suspesa. Després d’aquell engany, res del que va venir més tard: presos, exilis,  falsa vaga de fam de Sànchez, Turull, Rull i Forn,  en què prenien glucosa, llaços grocs -que és la causa per la qual es retira l’acta a Juvillà- ens ha de distreure de la traïció de tots els partits processistes d’ençà del principi del procés, coronada per les dues falses DUI del 2017.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,