Les portes giratòries també existeixen a Catalunya, on la Diputació de Barcelona ha confiat a Joan Clos un estudi d’agenda urbana. L’exalcalde de la capital catalana i exministre d’Indústria presideix actualment la patronal immobiliària espanyola. “És insultant per a les milers de persones que patim l’especulació immobiliària” ha subratllat el Sindicat de Llogaters i Llogateres.

Núria Marín, investigada per diversos delictes, encapçala una Diputació on la Junta Electoral de Barcelona va detectar manca de neutralitat política per part de JuntsxCat i el PSC.

Recentment, el portaveu d’ERC a la Diputació i alcalde de Moià, Dionís Guiteras, va demanar explicacions a la sociovergència que mana a la institució per no haver volgut cedir l’Escola Industrial per commemorar-hi l’1-O.

D’altra banda, el PSC ha anunciat la suspensió de militància d’Eduard Beltran, regidor de Cànoves i Samalús, detingut per assaltar un taxista a punta de pistola i robar-li 11.000 euros. Ja ha quedat en llibertat provisional.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , ,