Directe 68 ha fet públic el vídeo sencer de la segona cimera independentista, tot publicant-lo a les xarxes i enviant-lo als mitjans de comunicació.

Fetes les consultes legals per aquesta redacció, hom confirma que tenen dret de tenir el vídeo enregistrat en tant que assistents a la reunió, sense que calgui avisar ningú. I també de publicar-lo en defensa dels atacs rebuts per mitjans de comunicació com ara Televisió de Catalunya, El País o Nació Digital, que els han titllat de conspiracionistes sense haver-los entrevistat mai. D’altra banda la notorietat i conseqüències polítiques derivades de la cimera fan que la publicació estigui emparada en el dret a la informació del poble de Catalunya.

En el vídeo que Catdavant publica sencer per la seva valor informativa destaquen les posicions oposades de Força Catalunya i Directe 68 pel que fa al model a seguir. També crida l’atenció que, després de tot l’enrenou al voltant de la presència del FNC, el seu secretari general Jordi Casacoberta se n’abstingués al cap de mitja hora tot al·legant tenir d’altres reunions.

Altres punts rellevants són les crítiques de Directe 68 per l’actuació de Donec Perficiam, l’exigència de tenir còpia del vídeo de la primera reunió  i que es publiqui, i també l’exigència d’una acta de la segona reunió, cosa que Donec Perficiam posteriorment ha refusat de fer.

Àudio Directe 68 de la primera reunió
Primera reunió Cimera

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,