Les xiulades a Sants i a Gràcia i la que es prepara pel “pregó” de la Mercè no són pas els únics fronts oberts que té Ada Colau, que ha obtingut, però, una victòria -veurem si definitiva- amb la no ampliació de l’aeroport.

A Sant Andreu, districte on alguns veïns comenten que la batllessa anirà a viure, l’Ajuntament que encapçala té dos fronts oberts. 

Divendres a la tarda, mig miler de veïns de Sant Andreu van tornar a reunir-se a la Plaça d’Orfila per a exclamar-se del programa de recull porta a porta de residus que és previst que entri a la segona fase a l’octubre. La retirada dels contenidors, la manca d’intimitat, les restriccions horàries i l’aparició de rates (un vídeo en mostrava una de mida respectable mentre passejava per la Rambla de Fabra i Puig) tenen el barri sota peu de guerra fa mesos.

A la Sagrera, la petició dels veïns, fa ja uns anys, és que es resolgui ara el tema de l’ampliació del CAP de 2000 m2 , el qual és insuficient per a atendre vora 37000 usadors i més de 100 professionals que hi treballen. Hi ha diverses possibilitats per a trobar un lloc de 4000 m2 pel cap baix. Els veïns hi exigeixen una solució, ara.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,