El famós clavegueram de l’Estat sembla tenir ramificacions infinites i ara ha embrutat la burgesia unionista: el jutge ha citat a declarar el dia 29 Brufau i Fainé, màxims responsables de Repsol i La Caixa, respectivament, per haver contractat l’excomissari Villarejo amb l’objecte d’espiar l’expresident de Sacyr Vallehermoso, Luis del Rivero.

La imputació per subornació arriba dues setmanes després que Caixabank hagi absorbit Bankia i ja sabem que cap fet que tingui relació amb Catalunya i l’Ibex-35 obeeix a la casualitat. En aquesta causa Tàndem, a més, també hi estan implicats el BBVA i Planeta.

Fa tot just un mes un funcionari va admetre al Congreso haver alliberat Villarejo d’una roda de reconeixement per l’apunyalament de la metgessa Elisa Pinto, mentre que a principis d’any Mauricio Casals, president de La Razón i principal accionista d’Atresmedia, també va ser inculpat per haver encarregat a l’ex-comissari serveis d’espionatge i ajut per atribuir falsos delictes a adversaris polítics.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , , ,