El surrealista procés arriba, una vegada més, al darrer dia sense acord en un tema important entre tres forces que diuen ser independentistes però no fan mai la independència. La sensació de viure un dia de la marmota etern basat en aixecar la camisa al poble fa venir basca. Dilluns venç el procediment per a presentar les esmenes a la totalitat.

El document entregat a la CUP incorpora concessions menors en temes com candidatura olímpica i Hard Rock a les comarques de Tarragona. No inclou temes com la no ampliació del port i l’aeroport i la no renovació del conveni entre el Circuit de Catalunya, importants per a la CUP. És la demostració que a la Catalunya ocupada no hi ha cap democràcia i que ni tan sols dissimulen. Que temes troncals per a 7’5 milions de catalans es decideixin per voluntat de 200 militants d’un partit amb 4 escons en una assemblea que, d’ençà la igualada a 1515, és sinònim de tupinada i aixecada de camisa al poble, fa vergonya.

En paral·lel, es negocia amb els Comuns que també han presentat esmena a la totalitat. És a dir, tota ficció que hi ha un procés a la independència torna a romandre desautoritzada.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , ,