Els actors destacats de les falses DUI del 2017 van desapareixent de l’escenari. Ahir va ser Jordi Cuixart qui va anunciar que no es presentava a la reelecció per presidir Òmnium. Maurici Mauri tampoc optarà a la presidència. Cal recordar que la percepció entre els independentistes de Cuixart ha empitjorat molt d’ençà que va ser indultat per Espanya. Episodis com abraçar Iceta i també protegir Ada Colau i fer callar el poble fent servir l’argument que ell ha estat a la presó són els dos episodis més feridors.

L’Òmnium presidida per Cuixart ha estat còmplice de les falses DUI de l’octubre del 2017 i va participar en una campanya demanant que els catalans cedissin el vot sense cap garantia. La història el jutjarà.

Cuixart ha atorgat un avantatge immoral al filòsof Xavier Antic dient que serà el pròxim president d’Òmnium si els socis ho ratifiquen.

És especialment lleig quan Antich és professor d’Ètica a la Universitat de Girona. Citar tots els mitjans públics i privats on ha col·laborat ocuparia mig article. És germà del director del diari subvencionat El Nacional, José Antich. Tot resta en família .

Cuixart va dir que no es plantejava fer política. Però tenint en compte l’al·lèrgia que tenen els líders processistes a la veritat val més que no poseu la mà al foc no fos cas que us creméssiu.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,