Els indults que han rebut els 9 presos processistes han activat altres moviments dels qui tenen per missió matar la independència i que sembli un accident. Així, ahir, Pere Aragonès amb tot el Govern seu darrere (aquest cop els defensors a les xarxes de la teoria que solament ERC traeix el manament per la independència ho tindran magre) va repetir els mantres goebbelsians, els quals prou sabem que repetits 1000 vegades esdevenen oficialment veritat, tot i ésser mentida.

Aragonès va dir que els indults impliquen que el Gobierno reconegui com a erroni haver-los condemnat per sedició. Gloriós exemple de convertir la rendició -que suposa l’indult a 9 persones que van triar lliurement liderar el procés, que van ignorar dos manaments per a fer la independència, que ens van enganyar en fer dues falses DUI, i es van lliurar- en una victòria.

El relat processista va continuar en la seva esplendor màxima quan reclama amnistia que, si bé té l’avantatge pràctic d’afavorir tots els 3000 represaliats, té el problema ètic, moral i polític quan nega tres segles de genocidi i ocupació espanyola, quan atorga a Espanya la sobirania que comporta el dret d’amnistiar, de perdonar.

La burla als catalans informats continua, com ha esdevingut un clàssic, quan reclama autodeterminació, que és un dret que es té i no es reclama i que és previ a la independència, que ja hem guanyat dos cops al 2015 i al 2017, i no cal dir del simulacre del 9-N. És com haver-se casat a Las Vegas i  després a Catalunya religiosament i civil. Continuar a demanar de casar-se implica que quelcom no rutlla, que hi va haver engany en les tres cerimònies anteriors.

El guió compartit per tots els partits, els mitjans de comunicació que els fan la gara-gara i l’ANC-Òmnium és reclamar un referèndum pactat, que implica negar tota validitat al del 1r-O i comporta implícitament reconèixer que les DUI no van existir. Un referèndum pactat i perdut (mots que són sinònims com demostren Escòcia i Quebec) és la manera més efectiva que tenen Espanya i Europa (que són sòcies CONTRA Catalunya, malgrat reports i altres llaminadures per a consum intern) de matar la independència i mantenir la ficció de democràcia; i així carregar al poble de Catalunya la culpa de no haver volgut recuperar la llibertat.

El documentari La Mentida, que explica la veritat del procés, que ningú no ha desmentit, guanya credibilitat cada dia que passa, cosa contrària al que passa amb els polítics catalans.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,