Noruega ha estat notícia enguany en relació amb l’uniforme de la selecció d’handbol platja. Ahir a Granollers, Noruega, actual campiona d’Europa d’handbol sala, va proclamar-se campiona del món després d’imposar-se a França, campiona olímpica aquest estiu, per 29 a 22. Noruega obté així el seu 4t mundial, afegit als que va guanyar el 1999, 2011 i 2015. És l’11a medalla en un mundial i la 30a en grans competicions.

Noruega, que va arribar a anar perdent de 6 gols a la primera part (16-10) i perdia 16 a 12 al descans, va ser la primera de la història a remuntar 4 gols en una segona part, després de fer un estratosfèric parcial de 17 a 6.

La medalla de bronze va ser per a Dinamarca, que es va imposar a Espanya per 35 a 28.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,