El Real Madrid sembla tenir una mena d’imant poderós per atraure tot tipus de corrupció i màfia o bé ho porta als gens. El darrer en apuntar-s’hi és el flamant entrenador Carlo Ancelotti, imputat per dos delictes de frau fiscal i que deu 1,4 milions d’euros a Hisenda.

Mentre exercia com a tècnic a Anglaterra va aconseguir que s’endarrerís el judici però finalment haurà d’afrontar la cita a la sala i li embargaran la part del sou proporcional al deute. L’italià consta a la llista de morosos publicada per Hisenda juntament amb Rodrigo Rato, Mario Conde, Ildefonso Falcones, José María del Nido Carrasco –fill de l’expresident del Sevilla- o Dani Alves.

Una notícia que ha passat desapercebuda a la caverna mediàtica, més enfeinada en lloar les excel·lències de La Roja o de criminalitzar Laporta i Messi i tot el que emani del Barça mentre es fa l’orni amb el delicte i presumpte violació de Cristiano Ronaldo o les constants il·legalitats amb finalitats de lucre o conseqüències mortals de Florentino Pérez.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,