Dues setmanes després d’encetar la proposició #MultiseusFCB per a millorar les condicions de les eleccions a la presidència del Barça del 7 de març, el Cor Blaugrana ha considerat la possibilitat de tenir fins a 21 seus electorals, 13 a Catalunya –de bon primer la idea era de tenir-ne 6-, i 8 a l’Estat espanyol. El grup promotor de la moció de censura creu que el creixement del nombre de seus de votació, amb espais ventilats i controlats, en reduiria els riscos sanitaris.

El Cor Blaugrana pensa que aquest augment de seus continua a ésser “una prioritat” atès que el club ha oficialitzat l’ús del vot per correu, una modalitat en la qual adverteixen punts febles. “Pot crear problemes a la participació i recels entre els socis i sòcies i no és un procés immediat”. A més, recorda que l’encavalcament de dues eleccions –les de la Generalitat i les del Barça-, podria provocar una saturació del vot per correu; així doncs, remarca la importància d’encaminar aquesta proposició, que el club ha refusat amb el pretext que “no podem arribar a la totalitat de socis que tenim arreu del territori. Les autoritats ens han desaconsellat aquesta mena de mesures”.

La plataforma culpa el club de “barrejar el full d’autoresponsabilitat amb la proposició de posar-hi més seus” i de no complir amb la promesa de multiseus que va fer Tusquets al novembre, atenent al fet que les autoritats ja acceptaven d’emprar-la si la moció contra la directiva de Bartomeu s’hagués dut a terme.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,