El Cor Blaugrana, grup promotor de la moció de censura contra Bartomeu, ha enviat un escrit amb caràcter d’urgència a la Comissió Gestora del club en què proposa de disposar de múltiples seus, amb l’objecte de garantir-ne les eleccions a la presidència el dia 7 de març.

Aquest grup de socis i simpatitzants del Barça considera imprescindible assegurar una immediata crida a les urnes, davant de “la greu situació actual de paràlisi institucional”, i n’acusa la Comissió Gestora “d’enganyar-ne els socis”, atès que la seva funció principal era la de preparar i convocar-hi eleccions com més aviat millor, i no pas la de “tenir excuses per a continuar endarrerint-ne el procés”.

Atenent les dades epidemiològiques aportades en la reunió entre el Procicat i el FC Barcelona, que dibuixen un escenari de confinament comarcal i no pas municipal a partir del mes de març, el Cor Blaugrana proposa de disposar d’una seu electoral en cadascuna de les 42 comarques de Catalunya i, com a segona opció, a la demarcació de Barcelona -on es concentra 83% dels socis- d’habilitar-hi 11 seus, més una altra a Lleida, Tarragona i Girona (14).

El grup promotor de la moció de censura és conscient de la delicada situació econòmica que viu el club, però refusa que aquesta circumstància es pugui emprar com a pretext per a denegar-ne la proposició. El Cor Blaugrana ha creat el hashtag #MultiseusFCB a les xarxes socials per a cercar-hi l’adhesió del màxim nombre de socis possible.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,