Carles Puigdemont ha fet unes declaracions a La Vanguardia que si hi hagués mitjans de comunicació i/o partits independentistes al Parlament significaria la fi del procés espanyol per a matar la independència i començarien la independència. També hauria de significar la caiguda de Puigdemont del pedestal, on el tenen posat molts independentistes.

Passa que Carles Puigdemont, cara visible de les falses DUI del 10 d’Octubre de 2017 i de la traïció documentada i publicada per Catdavant del dia 27, ha confessat a La Vanguardia que, a les reunions que ha tingut amb polítics internacionals, no hi cerca el reconeixement internacional de Catalunya com a estat independent. Ho ha reblat amb el tòpic que “Abans de reconèixer cal conèixer”, que és una frase que dita per una persona del carrer al 1975 pot passar, però dita pel màxim responsable que no siguem independents al 2022 fa vergonya i ràbia. 

No. Puigdemont no en demana el reconeixement perquè no treballa per la independència i perquè no es pot reconèixer un estat que no ha declarat la independència, com és el cas de Catalunya.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,