La línia entre proximitat informativa i sensacionalisme acostuma a ser molt prima, sobretot arran de catàstrofes o desgràcies de qualsevol classe. Una reportera d’Antena 3 es va dedicar a entorpir la mobilitat a la carretera emprada per les famílies afectades pel volcà de La Palma de Gran Canària que volien retirar les pertinences de casa seva.

La policia li va haver de cridar l’atenció perquè estava ocupant la via enmig d’una operació d’emergència i fent entrevistes a conductors, mentre d’altres es veien obligats a esquivar-la.

De la seva banda, Susanna Griso va poder evitar les restriccions de la zona gràcies al fet de ser-hi transportada per policies i guàrdies civils, atès que volia fer-hi una entrevista. La presentadora del programa Espejo público va ser guardonada per la Guàrdia Civil el 2019 i denunciada per la UAB per haver omès que una estudiant presumptament víctima de discriminació lingüística formava part de Ciudadanos i Societat Civil Catalana.

L’erupció del volcà ha atret nombrosos turistes xafarders i ha fet que augmentin els preus dels lloguers dels municipis del voltant de la zona afectada.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , ,