Dijous, Pere Aragonès, 8è President de la Generalitat, va visitar a Waterloo Carles Puigdemont, 6è president. Els independentistes no hauríem de caure al parany d’atorgar continuïtat històrica de la Generalitat autonòmica ocupant/da amb la sobirana d’abans del 1714.

La van considerar una reunió institucional i no pas executiva i van avenir-se a explicar que els indults no són la solució sinó l’amnistia i l’autodeterminació. Cal aclarir a qui llegeixi aquest article que parlar d’amnistia equival a reconèixer sobre Catalunya la sobirania de l’ocupant espanyol, i parlar d’autodeterminació equival a ocultar que ja ens vam autodeterminar el 27-S del 2015 i el 1r-O de 2017 i vam triar independència; independència que ells i els seus partits han impedit.

No espereu trobar aquesta visió als mitjans de comunicació processista. El poder viu molt bé amb la majoria de mitjans en mans d’amics de fa molts anys que són finançats via fons públics, subvencions i publicitat institucional.

Així doncs, més enllà de la foto, no es va avançar gens cap a la independència de Catalunya. I és que Aragonès viu a Catalunya i Puigdemont a Waterloo, però tots dos viuen al 1977.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , ,