La directiva de la farmacèutica Pfizer confessa que no va provar l’efectivitat dels vaccins abans de posar-los al mercat. La raó que ha donat la directiva de l’empresa és que la situació d’emergència sanitària va fer impossible de fer les proves pertinents per tal d’assegurar que el vaccí posés fi a la transmissió del virus i n’evités el contagi.

Hem de tenir present que totes les mesures que es van prendre com el passaport COVID, les coaccions que van patir multitud de ciutadans per a vaccinar-se i altres discriminacions i assenyalaments que ens podrien fer recordar l’Alemanya dels anys 30, es basaven en la premissa que els vaccins funcionaven.

Podem considerar que el passaport COVID ha estat una de les mesures més totalitàries de l’Europa moderna, recordem que sota el nazisme hi havia també els anomenats ‘’Passaports Aris’’ que servien per a verificar que el portador era d’ascendència ària pura (no pas com Hitler, que tenia ascendència jueva) i ha servit d’excusa per a retallar drets i llibertats de gent que, per les raons que fossin, no volien injectar-se una vacuna que, a hores d’ara, s’ha demostrat que no servia de res.

Destaquem que, arran de la pandèmia, hem estat testimonis de com els mitjans de comunicació i xarxes han col·laborat en la censura de la dissidència respecte al virus de la COVID fins a punts que 10 anys enrere ens haurien semblat inimaginables.

Per acabar, recordem que, arran dels experiments que els nazis van fer als camps de concentració, la Declaració dels Drets humans i la legislació dels països occidentals, protegeix el dret dels individus a no prendre un medicament en contra de la seva voluntat.

Llegeix articles amb temes relacionats: , ,