“Ara ja ho podem dir: ens van enganyar. I ho dic plorant. I fan els mateixos errors! No mataran el nostre sentiment però sabem que fins una altra generació de polítics no anirem enlloc. Hem de perdonar però no oblidar. Els altres són pitjors, cruels i venjatius. Però ens vàreu trair!” Aquestes són les paraules que en Pep Cruz, destacat actor català i cara conegudíssima de TV3, va escriure a Twitter el Primer d’Octubre, que tenen centenars de repiulades.

En Pep Cruz no és el primer cop que adquireix notorietat per la seva sinceritat, com quan va denunciar que un supermercat no permetia d’anar al servei, les imatges de quan un patí elèctric el va envestir, o quan va rebutjar de participar a “Sapere Aude” perquè pagaven molt poc.

Però ara en Pep ha travessat una ratlla més difícil. L’actor i director teatral gironí, membre de Dagoll Dagom i que és conegut del gran públic a Catalunya per la seva participació a sèries de TV3 com  ara “Ventdelplà” (inoblidable Monràs), “Oh! Europa”, “Gran Nord”, “Nit i dia”, “Arnau”… ha anomenat traïdors als polítics processistes.

No sabem si pel fet de ser actor i haver interpretat el paper de polític li ha estat més fàcil identificar intrusos, el que sí sabem és que ha estat un líder a l’hora de dir que l’emperador va despullat.

Ben aviat serem independents amb la nova fornada de polítics que en Pep reclama, que acompanyaran el poble. Fins aleshores, no el deixem sol mentre arriba el moment de premiar el millor paper al món real d’aquesta gran persona, amb esperit de l’humor viu i compromís nacional exemplar.

 

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , ,