L’empresari Rafael Palencia, un altre testimoni clau en el cas dels papers de Bárcenas, ha mort després d’un any de ser investigat per diversos contractes que hauria aconseguit a canvi de donacions al PP. La seva desaparició no seria rellevant –o seria atribuïble a la casualitat o a la biologia- si no fos perquè es tracta de la quinzena persona amb informació sobre la trama Gürtel que desapareix, la majoria en circumstàncies tèrboles.

La llista està formada per Rafael Naranjo, Miguel Blesa, María José Alcón, Rita Barberá, Leopoldo Gómez, Isidro Cuberos, Francisco Yáñez, María del Mar Rodríguez, José Martínez Nuñez, Francisco Sánchez Arranz, Álvaro Lapuerta, Antonio Pedreira, Juan Pérez Mora i José Luis Huerta. Alguns s’haurien llevat la vida i d’altres van patir accidents de tot tipus.

Mentrestant, el PP ha tornat a ser condemnat pel cas Gürtel per impagament a l’empresa que va reformar-ne la seu, amb una sentència que acredita l’existència d’una caixa B i l’empresa del candidat al TC Enrique Arnaldo va rebre contractes d’administracions amb el PP per valor de 979.540 euros.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,