A Catdavant no tenim una línia editorial basada en el safareig; quan parlem de temes que tothom enraona mirem de fer-ho d’un angle propi. Això convé més que mai en el tema que ara atenem, que té origen a Twitter: Baños hauria estat ben maldestre en publicar una foto on hi haurien obertes llengüetes de webs de coprofília.

Josep Ramon Bosch, l’espanyolista fundador de Somatemps i expresident de Societat Civil Catalana, ha publicat una foto d’una presumpta piulada d’Antonio Baños amb el comentari que en segueix:

“Antonio Baños, dirigente de la CUP, feminista y progre, hace un tweet con foto de la pantalla de su ordenador sobre un tema de moda. Las otras pestañas de internet que mira son porno duro, escatología y violencia sexual contra las mujeres. El macho cabrío Baños.”

No sabem si som davant un muntatge o si realment Baños ha relliscat greument i ha eliminat la piulada. Sí que pensem que cal posar les coses en perspectiva. Bosch és tan poc creïble com a defensor de la correcció a xarxes socials com ho és l’estalinista Hasél com a defensor dels drets civils.

El fundador de Somatemps i expresident de Societat Civil Catalana va ésser acusat de fer posts amenaçadors a Facebook en un perfil anònim, al 2015, però els fets es van deixar prescriure. Coses de tenir justícia al servei de l’ocupant. Ha militat al PP i ara ho fa a la Lliga Democràtica, cosa que no va ésser obstacle per votar el seu cosí d’ERC a les municipals del 2019. Altrament, ha criticat l’aplicació del 155 i comprès la immersió lingüística del català.

Com a defensors de la veritat esperem que Antonio Baños denunciï Bosch per difamar-lo o bé reconegui haver escrit la piulada. Com a societat hem de lamentar que es parli més de la piulada de Baños que de la seva traïció a la independència la nit del 27-S de 2015, quan va mentir en dient que no s’havia guanyat el plebiscit, o el seu paper galdós quan va anunciar la surrealista igualada a 1515 a l’assemblea de la CUP.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,