L’Expediente Royuela proposa l’existència d’una xarxa criminal organitzada per l’ex-fiscal general a Catalunya José María Mena Álvarez. La xarxa seria responsable, segons la família Royuela, de més de 1000 assassinats, corrupció judicial i tràfic de drogues. Del punt de vista independentista, crida l’atenció que hi figurin com a col·laboradors Miquel Sellarès, Germà Gordó, Santiago Vidal, Ernest Maragall o Josep Arimany, els quals són acusats de delictes tan greus com ara encarregar assassinats, en el cas de Gordó i Maragall. De tots ells, solament Arimany, tard i malament, hi ha engegat accions legals.

Un dels darrers vídeos emesos al canal de YouTube de Santiago Royuela, que té 36.000 subscriptors, lliga el fiscal Mena amb el procés, concretament amb Puigdemont.

El vídeo publica una suposada nota interceptada entre José María Mena i la ministra de defensa Margarita Robles en la qual s’estableix vincles de col·laboració entre Pedro Sánchez-George Soros i Carles Puigdemont. Concretament, la nota dóna instruccions per a impedir que Puigdemont sigui jutjat a l’Estat espanyol i per a avançar cap a una reforma constitucional que permeti de fer un referèndum.

És escandalós que ni Vox surti a aprofitar-se’n ni Puigdemont a negar la nota. És una demostració més que els 8 partits presents al Parlament de Catalunya treballen junts contra la independència.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , , , ,