La caverna mediàtica ha realitzat un nou recital de manca d’escrúpols que minva encara més la credibilitat dels presumptes professionals de la informació. El Mundo ha convertit la prostitució en “un projecte de vida” en què una dona ofereix sexe a canvi de diners mentre el seu marit li organitza les trobades; l’edició andalusa del mateix mitjà anuncia que un home de 46 anys va ser detingut per tenir relacions sexuals amb una nena de 13 quan en realitat hauria d’haver-s’hi referit com a violació. El Mundo també ha il·lustrat una notícia sobre l’augment dels casos de Covid amb un bebè intubat.

D’altra banda, La Nueva España Digital –va néixer el desembre de 1936 amb el nom Diario de la Falange Española de las JONS–, ha publicat una notícia en què assegura que la masturbació infantil acostuma a començar als 2 o 3 anys en els nens. En una línia similar, Ok Diario d’Eduardo Inda ha buscat el clic fàcil amb un titular en què proclama que la majoria dels qui es van masturbar durant el confinament voten Podemos i PSOE, atenent el CIS.

La Razón s’ha afegit a la festa amb una notícia sobre els “trastorns emocionals, sexe i bruixeria” d’Ana Ruiz, la dona del ministre de Consum Alberto Garzón; sembla que calia trobar una altra víctima després de la retirada política de Pablo Iglesias i el desgast del comodí ETA.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,