Continuem a esperar si el guió espanyol per a les eleccions catalanes mantindrà la data del 14 de febrer, respectarà la del 30 de maig o se n’inventarà una de tercera. Mentrestant, els electors han d’estar entretinguts en temes que no permetin de reflexionar sobre la situació actual del procés.

Un d’aquests pseudotemes ha estat l’expulsió de Josep Sort de les llistes de Junts per Catalunya, per piulades insultants a Ada Colau. A efecte pràctic no tindrà cap efecte perquè era a les llistes per Barcelona. A part d’això, els Comuns han rebut el suport a les xarxes de Joan Tardà o de Gabriel Rufián; Jéssica Albiach dels Comuns, la del NO a la independència, ha disparat contra Albert Donaire, també de Junts; i els piulaires pròxims a Junts han atacat Lluís Salvadó d’ERC. Tot un clàssic. Tot secundari.

Per contra, ningú no explica que Josep Sort, president de Reagrupament, va ésser director del diari Catalunya Campus, a sou de l’omnipresent esclafador de l’independentisme, Joan Vives. Tampoc hom no debat el fet que el president de Reagrupament -projecte nascut per a collar Convergència- ara sigui farciment a les llistes de Puigdemont.

A les hores vinents, si Colau hi emprèn accions judicials o la Universitat de Barcelona -on Sort, diu a Facebook, fa de professor associat- hi emprèn accions disciplinàries, sabrem si som davant una situació real. Altrament, serà l’enèsima paròdia processista. Més crispetes.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , , , ,