Josep Bou, regidor del PP a l’Ajuntament de Barcelona ha protagonitzat un episodi esperpèntic: el seu cotxe va aparèixer calcinat al districte d’Horta-Guinardó i a Bou li va faltar temps per denunciar a Twitter que havia estat víctima d’un atac. L’efecte dominó va arribar en forma de mostres de solidaritat d’Arrimadas, Albiol i Ayuso però les primeres investigacions de la Guàrdia Urbana ja assenyalaven una avaria mecànica fortuïta i els Mossos així ho han confirmat.

La caverna mediàtica no va trigar a engegar els ventiladors malgrat les conclusions policials, així El Mundo preferia destacar en el titular que Bou havia denunciat l’incendi del seu vehicle i en un petit subtítol es feia ressò del fet que l’accident no havia estat provocat; Libertad Digital parlava d’unes presumptes amenaces rebudes per part d’okupes.

El punt còmic va arribar quan un tuitaire li va recordar que a la declaració de béns de l’Ajuntament de Barcelona de 2019 Bou té registrat un Volkswagen Beetle i no pas un Mercedes com el que va quedar calcinat. Una dada que afegeix més llenya al foc i continua minvant la credibilitat d’un polític que fa un parell d’anys es va negar a condemnar la dictadura franquista.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,