La disbauxa malbaratadora del govern espanyol sembla haver esdevingut un pou sense fons, atès que Interior s’ha gastat 2.770 euros en una una cinta de córrer per a la casa del ministre Marlaska. A Twitter s’ha difós el document oficial de l’anunciada adjudicació que afavoreix el ministre, esquitxat per les nombroses condemnes del Tribunal Europeu de Drets Humans a Espanya per no haver indagat prou en diversos casos de tortura. De fet, Estrasburg ha tornat a picar el crostó a Espanya per la violència policial durant la manifestació ‘Rodea el Congreso’ de 2012.

D’altra banda, Interior és el ministeri que va emprar més de 33.000 euros en els serveis de seguretat de les infantes per anar-se’n a vaccinar a Abu Dabi.

Tal com ha recordat el jornalista Jonathan Martínez a Twitter, casualment la cinta de córrer fou concebuda, d’entrada, com a instrument de tortura per als presoners. Precisament la curiosa aliança entre el PSOE, PP, Vox i Podemos ha evitat que Marlaska hagi de comparèixer pel cas Zabalza, setmanes després de la publicació dels àudios que confirmen que fou torturat fins a la mort.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,