Indra serà l’empresa responsable de gestionar la plataforma tecnològica del referèndum que el diumenge ha de ratificar el finançament de 1.500 milions d’euros per acabar d’enllestir l’Espai Barça. Es tracta d’una dada preocupant atenent el fet que el 2017 la UCO de la Guardia Civil va trobar a la seva seu documents en què es detallava els diners públics que obtenia el PP per finançar campanyes electorals.

Cal recordar, però, que Indra no ha estat pas l’autora del recompte de vots en diverses eleccions espanyoles, si bé si ha rebut els resultats provisoris dels representants de l’administració abans de l’escrutini general.

El referèndum se celebrarà de manera telemàtica entre les 9 i les 21h i hi podran participar tots els socis majors d’edat amb una antiguitat mínima d’un any i que no estiguin legalment incapacitats. “No es tracta d’una despesa sinó d’una inversió” ha recordat Laporta respecte un projecte encallat de l’era Bartomeu que s’ha anat encarint i que obligarà el Barça a jugar uns mesos lluny del Camp Nou.

D’altra banda, catorze membres dels Boixos Nois implicats en casos de drogues i prostitució van ser detinguts en una operació policial. Aquests ultres, a qui Rosell va tornar a deixar entrar a l’estadi blaugrana després que Laporta els barrés la porta, tenen ideologia nazi i connexions amb Societat Civil Catalana.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,