L’Expediente Royuela és recurrent a Catdavant. Les acusacions fonamentades en més de 1.000 assassinats d’una xarxa organitzada pels ex-fiscals generals de Catalunya, Carlos Jiménez Villarejo i Jose María Mena Álvarez, són molt fortes envers persones molt conegudes a Catalunya com ara Miquel Sellarès, Germà Gordó, Ernest Maragall o Josep Arimany, que és l’únic que ha encetat accions legals contra la família Royuela.

En un vídeo recent al canal de Youtube, que té més de 36.000 sotscriptors, s’ha centrat en suposades activitats de la trama a Catalunya.

Per una banda, en una nota atribuïda a un col·laborador de Mena, el sargento Ruiz explicita haver assassinat Josep Aragonès i Montsant l’any 1992 mitjançant la simulació d’un accident de circulació. Parlem de l’avi del president de la Generalitat, Pere Aragonès, que fou batlle  franquista i després d’Alianza Popular del 1966 al 1987. Seríem davant d’un fet prescrit però d’importància pública a Catalunya que els ciutadans tenen dret a conèixer.

D’altra banda, al mateix vídeo, s’hi comenten instruccions per trobar adreces i telèfons de 20 jornalistes independentistes i d’activistes, entre els quals hi figuren Ferran Requejo, Enric Canela i, fins i tot, Quim Torra.

És urgent que els poders públics s’hi impliquin per aclarir què hi ha de cert en les afirmacions documentades fetes per la família Royuela, les quals susciten alarma social en qui les coneix.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , , , , ,