La Federació Catalana de Tennis es troba immersa en uns moments de confrontació. Mentre l’advocat Jordi Tamayo ha estat reelegit sense eleccions, la precandicatura encapçalada per Jaume Marqués, ‘Junts farem una federació de clubs’, ha presentat recurs al Tribunal Català de l’Esport amb l’objecte que el nou president de l’entitat es decideixi a les urnes. És la reacció de l’equip de Marqués a la resolució de la Junta Electoral, que impedia la celebració de les eleccions el 26 d’abril amb el motiu que 1 dels 21 membres de la precandidatura ‘Junts farem una federació de clubs’ no complia un requisit.

“Si la voluntat hagués estat donar la veu als clubs, era tan fàcil com treure aquesta persona de la llista i en restarien 20”, ha assegurat Marqués tenint en compte que el mínim per a presentar-s’hi són 18. “Raó de pes per no impedir unes eleccions democràtiques i que no es doni la presidència a Tamayo”.

L’equip de Marqués, que ha endegat una campanya d’enviament de correus electrònics a tots els clubs catalans per a demanar-los llur suport –diu que n’ha aconseguit més de 110-, recorda que pel mateix motiu que ara ha provocat l’anul·lació de la candidatura Tamayo no fou inhabilitat fa quatre anys, “fet que demostra que la manca d’eleccions és una decisió interessada, atès que aleshores la candidatura de Joan Navarro va acceptar que es fessin eleccions apel·lant a la democràcia”.

‘Junts farem una federació de clubs’ es vanta d’haver aconseguit que es pogués votar fora de Barcelona, “en contra de la voluntat inicial de Tamayo, que va imposar de manera unilateral” la capital catalana com a única seu electoral, “malgrat els planys de molts clubs”.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , ,