Després de vantar-se de portar aires nous i augmentar la transparència del club, Laporta ja ha fet els primers passos per envoltar-se de persones ben pròximes. La modificació per part de la junta del codi ètic, que d’ençà de 2010 impedia contractar familiars fins al quart grau de consanguinitat, ha obert la porta a la germana del president, Maite Laporta, que ocuparà el nou càrrec de responsable d’Igualtat i Diversitat. També ha afavorit la seva cosina Marta Segú i Estruch, que tornarà a ser al capdavant d’una Fundació Barça que ja havia liderat el 2008.

Endemés, el club blaugrana ha fitxat la nutricionista Sílvia Tremoleda, dona de Sala i Martín –president de la comissió econòmica entre 2004 i 2009 i extresorer durant mig any-, i que ja havia treballat al Barça quan Rijkaard i Guardiola n’ocupaven la banqueta.

Per acabar-ho d’adobar, Igor Alexanco, fill del mític exjugador i actual director de la pedrera-, s’incorporarà al departament de metodologia orientat a la preparació física.

Mentrestant, un grapat d’exjugadors il·lustres com ara Amor, García Pimienta, Roura i Altimira han hagut de fer les maletes.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,