La derrota del Rayo Vallecano a casa contra l’Osasuna per 0-3 no va ser la pitjor notícia de la darrera jornada de lliga per al club madrileny. Els seus afeccionats van denunciar haver sofert escorcolls i confiscació de bufandes als accessos a l’estadi, que van fer que moltes persones marxessin a casa.

El divorci entre la junta directiva i l’afició, coneguda per un fort tarannà antifeixista que va forçar l’adéu d’un jugador d’ideologia nazi (Zozúlia), continua augmentant. Els dirigents no tenen cap intenció de fer fora el nou tècnic de l’equip femení, Carlos Santiso, malgrat que el 2017 es va fer públic un àudio de WhatsApp en què instava a fer una violació grupal. Un comentari que el va obligar a demanar perdó i renunciar al càrrec de seleccionador sub-12 de Madrid.

Un preparador del Rayo femení B ha dimitit “per principis i valors” mentre que el president del club madrileny, Martín Presa, s’ha defensat recordant que Santiso és una petició expressa de les jugadores. Presa mai ha amagat la seva ideologia ultra i el proppassat abril va convidar Santiago Abascal i Rocío Monasterio a la llotja per veure un partit contra l’Albacete, fet que va desfermar una manifestació dels afeccionats davant del camp. De fet, l’empresa de serigrafia de Presa, Margi SA, va ser l’encarregada de dissenyar els cartells electorals de Vox a les darreres eleccions catalanes.

A més, la Inspecció de Treball ha detectat indicis de frau a l’equip femení en matèria de Seguretat Social i riscos laborals.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,