El Saló Eròtic de Barcelona celebrarà la seva 29a edició del 16 al 19 de juny al Pavelló Olímpic Vall d’Hebron de Barcelona. Després de tres anys sense poder-se celebrar degut a la crisi sanitària de la Covid-19, torna renovat i adaptat a les noves realitats, seguint l’aposta per la feminització que ja va començar en les seves últimes edicions.

Enguany reivindica la normalització de l’eròtica sexual i l’acceptació dels cossos no normatius, en un extens programa divers, inclusiu i revolucionari. Per aquest motiu la nova imatge del festival ha estat creada per la dissenyadora Marina Salazar, coneguda recentment per l’icònic pit que va dissenyar per a l’actuació de Rigoberta Bandini en la passada edició del Benidorm Fest. Salazar ha volgut transmetre a través de la reinterpretació de figures de la mitologia grega la inclusivitat i la diversitat corporal en l’erotisme. Els diferents cartells plasmen l’oposició entre l’antiguitat i la modernitat però alhora la connexió entre aquests dos conceptes.

El Saló Eròtic vol ser un espai de diversió, retrobament, descobriment i aprenentatge de nous plaers. Per aquest motiu una de les novetats destacades d’enguany serà la creació d’un nou espai de realitat virtual, un cicle de cinema sobre sexualitat o un espai artístic d’art eròtic que comptarà amb il·lustracions, pintures, fotografies i altres peces, instal·lacions i representacions artístiques vinculades amb l’eròtica.

Una altra de les grans novetats serà que el porno es veurà en espais més íntims i reservats i serà el públic qui decidirà quins espectacles vol anar a veure. Les representacions oferiran una mirada inclusiva, feminista i reivindicaran la normalització dels cossos diversos: hi estaran representats tots els gèneres per a visibilitzar totes les maneres de viure la sexualitat. El Saló, que vol acollir tot tipus de plaers, també inclourà una zona de shibari, de BDSM i de tantra.

L’esdeveniment també comptarà amb una un ampli mercat de productes eròtics, exposicions, presentacions de llibres, un espai de tatuatges i una còmoda zona gastronòmica.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,