El PSOE ha acreditat la seva tendència a les portes giratòries amb el fitxatge d’Antonio Miguel Carmona per Iberdrola, on exercirà com a vicepresident. Amb una llarga experiència a l’Assemblea de Madrid, regidor de l’ajuntament de la capital espanyola i dirigent del PSOE d’ençà 1986, les xarxes li han recordat unes declaracions públiques en què assegurava que “hi ha persones que tenen valor i d’altres que tenen preu, jo no en tinc”. Concretament, 1.369 euros diaris.

Fidel a la seva bipolaritat, Podem ho ha qualificat d’escàndol però en cap moment s’ha plantejat qüestionar l’acord amb el soci de govern. Mentre el rebut de la llum continua alt, les quatre grans elèctriques estatals han amuntegat prop de 85.000 milions d’euros en beneficis nets en l’última dècada.

De la seva banda, el socialista Jordi Sevilla va guanyar 546.000 euros al capdavant de Red Eléctrica durant el 2019 i hom no pot oblidar les quantitats generoses que van percebre Felipe González i Aznar per ser consellers de Gas Natural i Endesa, respectivament.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , ,