El Primavera Sound ha anunciat que posposa la pròxima edició a juny de 2022 per causes de força major. Les entrades ja adquirides per al vintè aniversari del festival musical barceloní continuaran essent vàlides i, a més, serà possible sol·licitar-ne la devolució a partir del 2 de juny. La incertesa al voltant del marc legal per als grans esdeveniments i les restriccions actuals han impedit que el festival pugui treballar amb normalitat i assegurar-ne la celebració entre el 2 i el 6 de juny.

“Encara que dolorosa, sabem que és la decisió correcta, especialment per als que heu de planejar el vostre viatge amb antelació. Però tornarem a ballar plegats”, deia l’anunci dels organitzadors. Ni l’assaig clínic realitzat a la sala Apolo el proppassat desembre ni el contacte permanent amb les autoritats sanitàries han evitat l’ajornament del mític festival.

Allò que es manté serà la Primavera Pro, la trobada global de la indústria musical que es durà a terme en una edició híbrida (presencial i online) del 2 al 4 de juny, al marge de la música en directe a l’estiu que el context permeti.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , ,