El festival musical Primavera Sound, que porta dinou edicions a Barcelona, va anunciar el 2019 que desembarcaria als Estats Units per celebrar-hi la primera edició entre el 16 i el 18 de setembre de 2022 al L.A. State Historic State Park. Los Angeles i Barcelona estaran unides durant tres dies per un cartell ple de sorpreses.

L’avanç del cartell està encapçalat per Arctic Monkeys, Nine Inch Nails i Lorde. Però també hi brillen el crooner contemporani James Blake, la tornada de Mitski, el rupturisme d’Arca, els nòmades del groove Khruangbin, el múscul house de BICEP, Clairo, els ressuscitats Darkside, les tenebres de King Krule o Low, amb el seu recent Hey what.

Una ruta que, de moment, es compon de 59 noms: Stereolab, PinkPantheress, Kim Gordon, Mustafa, Amaarae, Fontaines DC, Helena Hauff, DJ Playero, Special Interest, Cigarettes After Sex, Terra Whack, Dry Cleaning, Mayhem, Paloma Mami, Little Jesus, Buscabulla, Bad Gyal, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Maria José Llergo, Marina Herlop, Núria Graham, JASSS o John Talabot, entre molts altres.

El preu dels abonaments de tres dies és de 399 $ més despeses i el de les entrades per als tres dies VIP és de 925 $ més despeses.

D’altra banda, els organitzadors han assegurat que l’Ajuntament de Barcelona no vol el seu model de festival, per la qual cosa es plantegen traslladar-se a Madrid.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,