Més d’un any ha durat la preparació d’un report del Parlament Europeu. El report, que suposadament ha disposat de la col·laboració de més de 100 experts, ha estat elaborat pel comitè especial de l’Eurocambra sobre Ingerències Estrangeres en  els Processos Democràtics. Una cosa que crida l’atenció és que s’ha atorgat, doncs, al procés la consideració de democràtic, malgrat el que sempre diuen els annexionistes espanyols.

L’esmena relativa al procés català és originada per un eurodiputat del PP i una eurodiputada de Ciudadanos. Ara, en una sessió plenària, el Parlament s’hi pronunciarà al març però de manera tan sols consultiva.

Altres països que figuren al report són la Xina, l’Iran i Veneçuela. El report es va aprovar per 25 vots a favor, 8 contra i 1 abstenció.

És trist que la Unió Europea es dediqui a fer aquests numerets. Les nostres fonts indiquen que, com bé sap Brussel·les, ni els líders processistes ni Rússia volen la independència de Catalunya. Altrament ja la tindríem d’ençà del 2017.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,