“Per lluitar per altres ideals nobles hi ha molta gent. Però Catalunya només ens té a nosaltres” Lluís Companys.

En moments com ara, on la situació a Ucraïna ocupa tot l’espai dels mitjans de comunicació (que no d’informació), cal recordar la frase de Companys. Els milions d’independentistes ens hem de centrar a fer la independència de Catalunya. Solament després de recuperar la llibertat que ens fou arrabassada per les armes castellano-franceses fa més de 3 segles, tindrem veu en el context internacional. 

Es per això que fan vergonya els intents dels dos sectors processistes principals del processisme, el junquerisme i el puigdemontisme, d’obtenir rèdits polítics de la situació a Ucraïna.

El més llengut -i que ho ha fet en persona- ha estat Oriol Junqueras que ha fet servir la crisi a Ucraïna per provar de promoure la morta (va arribar a néixer?) taula de diàleg, cosa que li ha aportat merescudes crítiques a les xarxes socials.

Pel bàndol de Puigdemont, el jornalista Jordi Galves a Twitter ha volgut justificar que no es fes la independència el 2017 per les conseqüències que hauria implicat, segons ell, similars a les d’Ucraïna.

L’independentisme no es pot dividir ni polaritzar pas per cap tema fins a assolir la independència. No ens enganyareu. No mireu de fer-nos por.  Catalans, Catalunya!

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,