El diari “Ara” ha destapat que 21 funcionaris del Parlament de Catalunya cobraven sense anar a treballar 100% del sou si tenien 60 anys i 15 d’antiguitat. La suma total és de 1’7 milions d’euros. I alguns dels sous superen el de conseller i, fins i tot, el de la presidència de la Generalitat.

Com és normal, aquestes condicions sense comparació han suscitat indignació a les xarxes i també una campanya a favor de Laura Borràs per haver matisat, que no pas haver eliminat, aquestes condicions. 

I aquí és on comença el segon escàndol.

Si aquest abús va començar el 2008, és hipòcrita i partidista carregar el neulers a Ernest Benach, president aleshores del Parlament. Tots els membres i partits de la mesa el 2008 en són responsables. I els de totes les meses que posteriorment  han actualitzat les condicions. És a dir, com a partits, ERC, Convergència, Unió, PP, PSC, Ciudadanos, Demòcrates, PDeCAT, Comuns i independents. I pel que fa a persones, han estat còmplices de l’acord o les seves renovacions persones tan destacades del procés espanyol per a impedir la independència com Carme Forcadell, Alba Vergés, Josep Costa, Josep Rull o Antoni Castellà.

Tenim dret a creure que sols s’ha modificat a la baixa aquest gener a petició de transparència, feta el novembre passat. No és un partit, són tots els partits i tots els mitjans de comunicació que ho han amagat 14 anys, contra el poble de Catalunya.

Que ningú oblidi que avui 74 diputats/des podrien posar fi a 20.000 milions d’espoliació tot declarant la independència i no ho fan. Ni que una altra mesa del Parlament, el 2017, va trair-nos constatant la falsa DUI del 27 d’octubre.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,